Visie en missie

Visie en missie

Breinpiraten zijn mensen die verborgen schatten in zichzelf en anderen willen ontdekken. Via brain-hacks en andere technieken om een zinvoller, gelukkiger en gemakkelijker leven te leiden!

Breinpiraten visie

De jongste jaren zien we belangrijke ontwikkelingen in de cognitieve wetenschappen. Technologische vooruitgang zorgen voor nieuwe technieken in de neurowetenschap, informatica (artificiële intelligentie), psychologie en neurolinguïstiek.

 

Breinpiraten missie

Breinpiraten nemen als opdracht aan om deze wetenschappelijke kennis op een zo laagdrempelig mogelijke wijze toegankelijk te maken voor iedereen, van jong tot oud.

 

Breinpiraten rol

De Breinpiraten zijn alle mensen met een onderzoekende geest die open staan om te leren hoe ze hun lichaam en geest optimaal kunnen ontwikkelen om een gelukkiger, makkelijker en gezonder leven te leiden.

 

De Breinpiraten schatkist

De Breinpiraten maken de wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk mogelijk via diverse initiatieven:

En voor onze allerjongsten:

 

 

Stap mee aan boord!

Het resultaat van al deze initiatieven is dat mensen zich makkelijk Breinpiraat kunnen voelen wanneer ze deze wetenschappelijke principes en innovatieve technieken integreren in hun eigen leven. Je ziet mensen en hun directe omgeving veranderen: problemen worden kansen, uitdagingen worden interessante verkenningstochten, het leven wordt écht leven.

Start vandaag jouw verkenningstocht en ontdek de verborgen schatten in jezelf. En wie weet? Misschien draag jij binnenkort ook bij tot de visie en de missie van de Breinpiraten om mensen het wat makkelijker te maken om een gelukkig, boeiend en gezond leven te leiden!

 

Ontdek de verborgen schatten binnenin!

Start vandaag nog jouw verkenningstocht.