Het brein in 'brein'piraten

Het brein in 'brein'piraten

Ons motto: samen op maat uitwerken wat zich aandient, naar een gezamenlijk gewenste uitkomst.

De wondere wereld van het brein en meer inzicht en begrip, kunnen leiden tot meer blijheid.

Dankzij onder meer de technologische ontwikkeling - meten is weten - hebben recente wetenschappelijke onderzoeken over wat er in onze hersenpan gebeurt, op relatief korte tijd een gigantische hoeveelheid nieuwe inzichten opgeleverd. Met daarnaast een holistische benadering, waarbij bijvoorbeeld ook “oude” inzichten worden getoetst aan recente vaststellingen en ontdekkingen, worden een aantal taboes gesloopt en anderzijds bepaalde vermoedelijke systemische verbanden bevestigd.

Wat enkele jaren geleden door sommigen dus nog als “geitenwollensokken”-mythes werd afgedaan, blijkt op vandaag ineens een feit te zijn. Omdat het keihard kan worden aangetoond. De hoogtechnologische apparaten die dit mogelijk maken worden trouwens alsmaar kleiner, zodat ze steeds makkelijker zullen kunnen ingezet worden, door meer mensen. Een grotere toegankelijkheid, meer “bewijs” voor hen die dat nog nodig blijken te hebben.

De breinpiraten bij ubeon hebben als geen ander het belang van deze inzichten voor het bekomen van gewenste uitkomsten, begrepen. Of het nu gaat om het verwerven en verfijnen van communicatie skills, beter omgaan met of faciliteren van veranderingen, (zelf)-leiderschap, storytelling, lego serious play, enz. of het begeleiden en coachen van teams, alles gebeurt steeds vanuit een diep respect voor de werking al onze breinen, ons lijf, hart en leden. Het is niet voor niets dat alle mogelijke expertise hier samen komt, zoals Lachyoga, Mindfulness, Karate Do, NLP, Systeemdenken, Hypnosetechnieken, Psychologische modellen enz.

 

Koen Callaerts

Als personal efficiency trainer en coach ondersteunt Koen leidinggevenden en medewerkers om gewenste uitkomsten te bereiken.