Breinpiraten Schatkist Abonnement

Breinpiraten Schatkist Abonnement

Ontdek de verborgen schatten binnenin!
Commerce Product Buy Button
Breinpiraten coaches

Voor wie?

De Breinpiraten zijn jouw ticket om eindelijk de kunst en wetenschap van effectieve communicatie onder de knie te krijgen. Het is ideaal voor elk niveau. We zijn vriendelijk voor iedereen, van beginners die gewoon nieuwsgierig zijn naar deze technieken of zich er verder in willen verdiepen.

Dus of je nu net begint met het leren over NLP, communicatie, leiderschap, coaching en persoonlijke effectiviteit of al wat ervaring hebt, wij kennen de geheimen om van jou een geweldige effectieve communicator, coach en leider te maken.

En die geheimen delen we graag met je.

Honderden video's
Honderden georganiseerde video's

Je krijgt onmiddellijk toegang tot honderden video's. De video's zijn ontworpen als hapklare brokken.

Handige coaching scripts
Handige coaching scripts en demo's

Elke kernles wordt geleverd met een geweldige syllabi in PDF-formaat. Je kunt deze downloaden of printen voor gemakkelijke toegang. Zo wordt het leren nog makkelijker!

Breinpiraten op Facebook
Gemeenschap en instructeur ondersteuning

Je krijgt een uitnodiging om lid te worden van onze privé community voor de Breinpiraten. Mensen blijven ons vertellen dat het een zeer ondersteunende en inclusieve gemeenschap op Facebook is.

Certificaat
Certificering inbegrepen

Bij afronding van een hybride training krijg je een mooi certificaat van de Breinpiraten!

Live interactie
Live interactie

We houden regelmatig live video-gebaseerde mini-workshops, vraag-en antwoordsessies of oefensessies. Deze kosten nooit extra! 

"De opleiding NLP gaf me een ongelofelijk boost in zelfvertrouwen. Het SCORE-kader kan ik in allerhande situaties toepassen, zowel binnen als buiten mijn comfortzone."

— Bram Van Der Hauwaert

"De Breinpiraten zijn een uitstekende trainers en hebben oog voor de professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling van zijn klanten. Ze stellen je ertoe in staat om op verschillende niveaus jezelf te overstijgen en je de nodige resources aan te reiken om te (blijven) groeien. Naast de NLP Practioner en Master class is de training "Deep trance" een enorme aanrader om conversationele hypnosetechnieken en het Milton-model onder de knie te krijgen. Eens je deze training hebt gevolgd, ga je niets anders meer willen."

— Jonathan Debilde

Training

Dit is wat je krijgt!

Wanneer je lid wordt van de Breinpiraten Schatkist krijg je direct toegang tot een zeer complete bibliotheek online training. Je krijgt onmiddellijk toegang tot cursusmateriaal, demo's en nog veel meer !

En je wordt niet gedwongen tot een dure aankoop. Je meldt je aan, je krijgt toegang tot alles en je kunt zo lang blijven als je wilt. Je kunt op elk moment opzeggen en er is geen minimum lidmaatschapsperiode. 

Op dit moment bieden we ook een 14-daagse gratis proefperiode aan. Op deze manier kan je alles zien wat we hebben zonder kosten vooraf en zonder risico.

Tijdens je lidmaatschap ben je welkom om de cursus te gebruiken zoveel als je wilt.

Je zal jezelf leren ontwikkelen op 3 manieren

Je zal een bekwaam leider worden.

Als je mensen wilt helpen, een leidinggevende functie nastreeft of als je een carrière wilt beginnen als coach, dan heb je een formele opleiding waar je op kunt rekenen. Je zult jezelf met vertrouwen kunnen introduceren, en je zult je vaardigheden in elke situatie met gemak kunnen demonstreren.

Je zal krachtige communicatievaardigheden ontwikkelen.

Alle communicatie heeft de kracht om hypnotisch te worden. Je zult begrijpen hoe je elke menselijke interactie kunt veranderen in een bijzondere ervaring waarbij de andere persoon in het gesprek wordt getrokken en diep gefocust is op de hele ervaring. Wij trainen veel professionals in grote en kleine ondernemingen en daar kan jij van meegenieten.

Je zal je als persoon ontwikkelen.

Je leert anders denken over problemen, hulpbronnen, knelpunten en kansen van mensen. En je zult het onmogelijk vinden om deze nieuwe manieren van denken niet toe te passen in je eigen leven, relaties, werksituaties en meer. Kortom, het meest voorkomende neveneffect van studeren met de Breinpiraten is bijzondere zelfverbetering. Deze training zal je veranderen, maar alleen als je het toelaat. We kunnen niet wachten om jouw verhaal te horen.

Lidmaatschap prijzen

De Breinpiraten Schatkist is je ALL INCLUSIVE PASS voor wat onze studenten beschrijven als de beste training die ze ooit hebben gezien. Alle onderstaande opties geven je hetzelfde niveau van toegang.

Onmiddellijke toegang tot ALLE uitgebreide trainingen die op deze pagina worden beschreven

Toegang tot onze privé gemeenschap. Stel vragen, krijg antwoorden, communiceer met de Breinpiraten coaches en organiseer oefensessies met medestudenten.

Het wordt steeds beter, omdat we regelmatig nieuwe trainingen toevoegen.

Schatkist (brons)
14 dagen gratis proberen

daarna 49€/ per maand

Schatkist (zilver)
Een jaar lang toegang voor 435€

Krijg 12 maanden voor minder dan de prijs van 10 maand!

Schatkist (goud)
Levenslange toegang voor 1985€

Levenslang lidmaatschap plus AL onze premium cursussen inbegrepen als gratis geschenk.

Programma categorie
Training
Programma type
Abonnement
Programma talen
Nederlands
Engels
Facilitators
Hans Demeyer
Karl Mortier
Koen Callaerts
Steff Vanhaverbeke
Prijs (excl. BTW)
€40,50
Prijs (incl. BTW)
€49,01